Svensson-helg!

Inledde helgen med att ligga däckad med feber hela fredag eftermiddag, vilket inte bådade gott inför den fullspäckade helgen. Efter att ha knaprat panodil och bafucin tills det rann ut ur öronen på mig piggnade jag dock till.

Lördag förmiddag begav vi oss tillsammans med mormor till Hägnan för att se vad som kunde erbjudas på julmarknaden. Kallt var det och inte särskilt mycket att titta på, men Mayhem fick glutta brandbil och åka häst o släde.


När man går på julmarknad blir mamma lat och sätter på blöja. Om man dessutom har en mamma som är gravid och glömmer sätta på blöjan innan avfärd får man klä av sig i bagageutrymmet på parkeringen...

 

Efter marknaden hann vi vila innan det var dags för ytterligare en premiär. Mayhems allra första live-hockeymatch. Man får passa på de få gånger matcherna börjar tidigt. När vi sitter på plats i Coop arena vänder sig fadern till sin son och säger gravallvarligt "Det här har pappa väntat på hela ditt liv!" Mayhem uppförde sig exemplariskt. Han blev dock lite upprörd när han inte fick gå ner på planen och spela med hockeyspelarna...

 

 

Titta. Han kan faktiskt sitta still. Ibland.

 

Söndagen tillbringades i byn där det årliga julpyssel/julgodisdebaclet hägrade. Jag, mamma, Dampen, Karin och Marie med tillhörande barn/barnbarn försökte oss på att vara husliga, och det gick ganska bra. Jag tror vi slog rekord i julgodistillverkande den här gången. Mayhem var dock mest intresserad av glitterlimmet som mormor hade köpt.

 

 

Så här går det (alltid) när mojsaj ska söva Mayhem...


Kommentarer
Postat av: Ew

http://www.helgbutiken.se/categories/Julgransbelysning,-LED/http://www.lampgrossen.se/product_info.php?products_id=697&osCsid=b56cde3b03c58cb37e9e448aa72a857dSå får man ju köpa på sig många ljus, dom kommer inte med så mång - men WHO CARES när det är TRÅDLÖST. Gud så jag svor igår!

2010-12-09 @ 10:34:51
URL: http://justew.wordpress.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0