Jag blir bara så matt...

...Nu har de små trollen på familjeliv alldeles för lite att göra igen, så de kör en gammal goding i repris och hackar lite på Anna Wahlgren. When in doubt...

http://www.aftonbladet.se/wendela/barn/article5015762.ab

Men å andra sidan så pratar vi om mammor som är så osäkra på vad dom pysslar med med sina barn att dom hellre frågar vilt främmande människor hur ofta man ska byta kissblöja än faktiskt tittar i barnets blöja...Och fast dessa fantastiska föräldrar aldrig lämnar sitt barns sida, ens för att gå att bajsa (för ett stackars barn kan ju inte ligga i sin säng och fundera lite eller sitta utanför toadörren och vänta i fem minuter, dom kan ju dö, vem vet..?) så har dom ändå tid att sitta timmar framför ett jävla forum hela dagarna. Har dom sina små i knät då? Undrar just hur bra det är med elektromagnetisk strålning från en dataskärm dagarna i ända?

Nej, nu bökar terminatorbebisen i sängen. Jag ska gå och ge honom tutten, sen får han böka på tills han somnar om igen. Jag har annat att göra än att sitta och hålla honom i handen tills han somnar igen.

Hare bra, grilla väl imorrn. Elda inte upp några stackars igelkottar!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0