Snabb sommaruppdatering

Det har framförts vissa klagomål (framför allt från specifika, lilahåriga grannar) att jag har lidit av bloggtorka under sommarmånaderna, så det är väl bäst att jag uppdaterar vad vi hållit på med i sommar....

För det första har jag jobbat lite natt under sommaren. Det enklaste sommarjobb jag någonsin haft. Det var dessutom fantastiskt skönt att komma ut och göra nåt annat än att bara vara med ungarna hela tiden. Det har dessutom varit en extremt bra sommar, så så mycket datortid har det faktiskt inte blivit.

Pooparella har iaf gått från litet, megabajsmonster till mellanstort megamatkräksbajsmonster. Seriöst, den här ungen bara spyr, spyr och spyr. Dock endast ersättningen, den vanliga maten som hon börjat smaka på stannar kvar. Vi gick, på inrådan från BVC ganska snabbt från smakportioner till hel portion vid lunch eftersom hon växer som ett odjur och behöver få i sig ordentligt med mat. Jag menar, en hel burk grönsaker till lunch och en hel portion gröt + en halv banan till middag är ju rätt rejält...Och när det inte finns mat i närheten äter hon gärna på nåt annat. Sina händer, fötter, leksaker eller Emmi om hon råkar befinna sig inom armlängds avstånd...

Hon lever dessutom rätt kraftigt över sina förmågor och kämpar ihärdigt med att försöka krypa, vilket naturligtvis inte alls går särskilt bra och gör henne duktigt förbannad.  Men still ligger hon i alla fall inte. Precis som hennes bror var i samma ålder. Vi verkar dock vara förskonade från det eviga hoppande som Harry utsatte alla i sin närhet för. Jag har nog aldrig haft så starka armmuskler som när Harry var liten. Att sitta i knät var en veritabel omöjlighet. Han skulle hoppa. Hoppa, hoppa, hoppa...Tovan bara står där och kör backhopparstilen.

Harry har inbträtt den beryktade treårstrotsen på riktigt. Han kan vara en riktig liten skitunge till och från, i dubbel bemärkelse. Han är konstant skitig och täckt i sand och har ett humör som inte är att leka med. Han har dessutom utvecklat en extrem fobi för allt vad småkryp heter, vilket har lett till att han numer sover med flugsmällan i sängen...Han har dessutom upptäckt att det är rätt kul att underhålla lillasyster, vilket han gärna gör dagarna i ändå. Han är väldigt noga med att påpeka att det är HANS bebis, och inte min så fort han får tillfälle. Detta har lillasyster inget emot eftersom hon tycker att Harry ungefär är det roligaste som Gud satt på jorden. Ibland räcker det med att han befinner sig i samma rum för att hon ska tjuta av skratt.


Två rätt så blasé barn...

 

Tove är sjuk. Doktor Harry tar hand om det.

Lobotomi?

 

Och så en öronkontroll

 

Hjälper till med allt. Utmärkt hushållerska.


Kommentarer
Postat av: hanna - mamma till milton

vad skönt att höra att ni fick det och att det gick bra :) då känner jag mig lite lugnare att iaf försöka... vill hans mage inte ha det så säger den nog till med besked ;) men det gick jättebra, han åt igår och inget konstigt hade hänt innan kl 9 idag iaf. då kaskadspydde han igen, dock av ersättningen... suck!!!fina barn du har :) och vilken hjälpreda :)

2011-08-20 @ 09:58:46
URL: http://hannasfotoliv.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0