Roliga saker som aldrig händer mig

Kom just att tänka på att alla andra alltid råkar ut för roliga saker som ger dem anekdoter livet ut, medans sånt aldrig händer mig. Några bra är väl när Doris och Tysken låste in sig på skolan eller när Doris attackerades av duschdraperiet och blev halblind. Den händelse som dock dök upp i mitt stilla sinne denna morgon var när jag en tidig morgon skulle ringa hem till Henrik och han inte svarade trots att jag ringde mååååånga signaler. När han sedan ringde upp några minuter senare visade det sig att han hade legat i sängen, klivit upp när telefonen ringde, insett att båda hans ben hade somnat varpå han rasade ner på golvet och fick släpa sig ut i köket till telefonen och därför inte hann svara.

Eftersom jag inte har några sådana här anekdoter berättar jag om andras istället. Antagaligen brott mot upphovsrättslagen och totalt ointressant men nåt måste jag väl fanimig skriva om.

Är jag för bra för att vara sann?

Eller är det bara nåt allvarligt fel på mig? Alla gravida människor springer omkring mig och pysslar och donar. Det köps kläder och beklagas över knasiga spjälsängar och dyra barnvagnar och här sitter jag i en totalt-inte-alls-bebisförberedd-lägenhet och äter smaklösa chips från Konsum. DET ÄR BARA TIO VECKOR KVAR NU! Vaggan är inte slipad och ommålad, den är inte ens intagen från ladan än. Vi har inte ens börjat titta på barnvagnar än (vi köpte en ny skinnsoffa istället. Frukansvärt snygg, gudomligt behaglig). Jag har inte ringt till Försäkrningskassan, jag har inte varit på förlossningen och kollat nån konstig bildshow om hur det ser ut där...Vem bryr sig för övrig om hur det ser ut där, när jag väl hamnar därinne kommer jag mest troligt ha annat att tänka på än hur tapeterna ser ut och hur de fantastiska arkitekterna har arbetat med planlösningen.

Jag har dock lyckats få tummen ur och ringt till familjerätten så att Jani kan skriva sitt namn på ett papper för att bevisa att det faktiskt är han som är den lycklige fadern till barnet. I övrigt känner jag mig välsignat oförberedd på det kaos som väntar mig. Jag tycker fortfarande att nyfödda bebisar är fula. Och jag vet att min är tjock.

Den jävla svensken...

...insåg att hon inte kunde vara sämre än sin syster och skapade därför en egen blogg. Känner mig dock måttligt oinspirerad idag så ni får läsa vidare en annan gång istället

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0