Being the versatile woman that I am...

...så klarar jag ju av ganska mycket. Som att lyckas få mitt bäcken ur led. Igen...Jag tycker att jag har haft en ganska bra graviditet. Mitt bäcken har inte bråkat sen i höstas så jag trodde jag skulle slippa. Ack så fel jag hade.

Skulle hjälpa Harry av med täckbyxorna i förrgår efter dagis och då hände det nåt. Jag vet inte riktigt vad, men enligt vittnesutsagor hade min höft plötsligt halkat ner några centimeter och att gå normalt var inte på tal om. Som tur var kunde Dampen  komma och hämta Harry så han slapp sitta och titta på sin totalt handikappade mor som låg i soffan och tyckte synd om sig själv.

Nu är i alla fall allt frid och fröjd igen och jag skulle vilja vara färdig med att vara gravid nu. Inte för att mitt bäcken inte bökar när jag är ogravid, men då kan jag knäcka till det själv utan sjukgymnasthjälp.

Är för övrigt dödligt less på kylan nu. Jag tycker om vinter och kallt, men jag har ett extremt understimulerat monster här hemma som skriker efter att få komma ut och leka. Finnen jobbar mest hela tiden och det är ändå för kallt för att gå ut när han kommer hem. Jag lider faktiskt en hel del med min son just nu....

Revansch!

För att bevisa att jag inte alltid är dum i huvudet och glömmer bort texter till välkända barnsånger kommer jag igen med följande...

Håller på att sortera lite böcker i bokhyllorna och bläddrade igenom "Hälsoråd för hund 2006". I avsnittet som handlar om utfodring finns följande att läsa:

"Om tiken inte har tillräckligt med mjölk eller avlider, ger du Esbilac modersmjölksersättning."

Den där modersmålsersättningen måste vara ett hejdundrande kokihop eftersom det tydligen kan hämta tillbaka stackars ammande tikar från de döda...

Jaja

Till alla språkfascister där ute. Jag vet att jag har skrivit fel text i tidigare inlägg. Jag ville bara poängtera att han bytte ut 'spindel' mot 'ost' när han sjöng.

Jag är en dålig språklärare.

Osten, osten, osten...

Jag och  Mayhem åkte buss igår. Massor av buss. Vi hamnade tillochmed på Stadsön där vi handlade kanelbullar och ost. Kanske är det anledningen till att han hittade på en egen text till "Imse, vimse spindel" som han basunerade ut över hela bussen...

"Osten, osten, osten, klättra upp för trån,
upp stiger solen, spolar osten bort..."

Ja, ni fattar...Som hans far brukar mumla ibland: "Du är ju normal, du..."

Bajsmaskin på fyra ben

Ja, nu kan det lugnt konstateras att antibiotika inte är något för lilla damens mage. Diarré är bara förnamnet...Så i samrådan med veterinären har vi avslutat kuren i förväg. Såret/bettet på nosen har läkt ihop jättebra och han trodde inte att hon behövde mer antibiotika.

Så igår sprang jag ut stup i kvarten så hon fick tömma sig...Idag var Dampen hit när jag var på jobbet och skulle hämta hostmedicin och upptäckte att hon bajsat på golvet...Dampen blev dessutom attackerad av en extremt skitnödig dam i hallen så hon var snäll nog att ta ut henne så hon fick sprutlackera snön här utanför.

Svältkost sen igår och Canicur på G. Den brukar funka bra på henne. Problemet är bara att hon inte dricker. Vet ni hur det är att försöka tvångsvätska en sjuårig, tjurig tant med en sportflaska? Men jag lyckades iaf få i henne 3-4 dl igårkväll och idag lyckades jag nog med iaf 2 dl med en krossad dextrosoltablett i. Får se om jag gör ett nytt försök senare. Igår kväll blev jag tillslut så less att jag bara hällde lite vatten på henne så hon var så illa tvungen att slicka upp det...

Tänkte lägga upp före och efterbilder på nosen, men kameran är i Helsinfors med junior och senior så det får vänta ett tag.

RSS 2.0