Living on the wild side

Blev lite wild and crazy idag och köpte überbillig hårfärg på Willys. Polsk, naturligtvis. Allt som går loss för priser som ligger typ mer än 50 % under marknadsvärdet måste naturligtvis komma från de gamla öststaterna. Slabbade just i eländet, får se om håret sitter kvar när det ska sköljas ur om en halvtimme eller så.

Man måste ju vara snygg när man ska ut och svira sina håriga, vilket är tanken i morgon kväll (och nej Therese, jag har ÄNNU inte bestämt vad jag ska ha på mig. Det blir ett senare bekymmer. Typ klockan fyra imorrn-bekymmer...)

De senaste dagarna har vi njutit av fint väder och tillbringat större delen av tiden utomhus. Jag har tillochmed lyckats bli brun. Både mor och syster är chockade. För er oinvigda så är jag smått immun mot solen, det händer liksom ingenting hur mycket jag än försöker. Jag kan vara ute en hel dag och när jag kommer in kan jag få för mig att jag har bränt mig, men morgonen därefter är jag lika porslinsvit som vanligt. Oh joy!Två solbruttor som chillar i skuggan. Den ena liiiiiite fetare än den andra.
Gissa vem som är morsa till lillgrisen...


Posar som vanligt. Jag har närt
en linslus vid min barm (iaf i två månader. Sen tog jag tillbaka barmen).


Försökte få en tjusig bild på fröken E, men då hon reagerar likadant
på mig som Mayhem gjorde på Örjan under bebisåren gick det inte så bra...


Mayhem fotar Oliver i farten...

Misstänker lite smått att Pooparella ska få tänder snart. Jag var ruskigt tidig, likaså Mayhem, så det skulle inte förvåna mig. Hon har näven i handen konstant och sicklar som gudmor framför en skolkatalog.


Drool much?

För övrigt verkar det inte spela någon roll att våra barn inte är döpta. Messias verkar ha tagit över den yngre ändå. Framförallt när hon sover.


Allt som saknas är träkorset och törnekronan. (Cilla, din lilla hädare!)

Nej, nu börjar det snart bli dags att skölja ut den östeuropeiska häxbrygden ur håret. Wish me luck...

Feelin' hot, hot, hot...

Idag blåser det och är svalt ute. Men jag klagar inte, efter att ha tillbringat senaste dagarna i en kokande kittel känns det rätt uppfriskande att kunna andas luft som inte är upphettad så pass att syret i princip hinner förångas innan det når lungorna...Eftersom Tuna förvandlas till en kokande kittel när temperaturen överstiger 20 grader begav vi oss ut till byn för att kunna svettas och vara äckliga utan att folk behöver se på eländet.

Mayhem fick sno morsars kepa eftersom vi lyckades glömma hans hemma...


Mormor och morsar skämmer bort honom nåt ohyggligt. Här är det nyaste tillskottet
i leksaksparken. (Nu kommer Dampen att få frispel för att jag lagt upp en bikinibild, men
det skiter jag i...)


Pooparella fick tillbringa dagen i skuggan under mormors
hemmagjorda spetsgardinsmyggnät.Efter många om och men lyckades vi övertyga puckot att det är trevligare
inomhus när det är varmt...


...såååå varmt...


Ja, jag vet inte om det är ålderskrämpor, eller om hon bara är så korkad att hon glömmer dricka så till den milda grad att hon får muskelkramper, men återigen fick puckot ryckningar kring nacken och käken igår eftermiddag. Jag tror med ganska stor säkerhet att det har att göra med att hon är så förvirrad att hon glömmer bort att dricka, epilepsi känns lite väl långsökt. Men hon är ju ingen valp längre, herregud, åtta år i augusti. Och lika dum fortfarande...

Ryssvärme

Asså...det är typ varmt. Typ 33.8 grader på uteplatsen. Inte ens hunden vill gå ut. Vi har haft grinden öppen hela dagen och hon har inte ens försökt smita. Mayhem har lyckats bränna sina öron, trots idogt insmörjande. Måste införskaffa solhatt, kepa duger inte. Som tur är är han som sin far och bränner sig väldigt sällan, jag har aldrig sett honom solröd förut. Vanligtvis ser han bara smutsig ut. Finnen påstår att det beror på att han är tattare, fast jag tycker inte han är särskilt tattig...

Det är iaf för varmt ute om man är 12 veckor gammal, så pooparella har fått tillbringa större delen av dagen inomhus där hon har legat och smygbajsat när man minst anar det. Inte en min och inte ett ljud gör hon. Det bara kommer...

Fit 2011

Som Gert Fylking skulle sagt: "Äntligen!"

Jag var som ett litet barn på julafton i torsdags då jag fick åka och träna för första gången på hur länge som helst! Har dessutom satt upp ett mål. Nästa vår ska jag springa vårruset eller statsmaran. Bara jag springer nåt lopp iaf, det var jävligt länge sen sist nu...

Torsdag:
Concentration curls
vanlig hantelcurl
skivstångscurl
shrugs
stående vadpress
sittande vadpress
plankan
crunches


Fredag:
Chestpress med hantlar
stående flyes
deltoids
plankan (jag hade blodsmak i munnen till slut...)
crunches
löpning från stan hem


Jag bangade riktig bänkpress, känner mig inte riktigt stabil än, så jag tar det nån dag när Dampen är med istället. Däremot kände jag mig riktigt nöjd med löpturen hem. Sprang på asfalt hela vägen och benhinnorna sa inte emot en enda gång, idag har jag bara lite träningsvärk framsida lår och i ljumskarna. Däremot sa mina höfter emot lite när jag körde stående vadpress i torsdags, och jag körde ändå bara 40 kg för att mjukstarta lite. Har bokat en tid med Stina på tisdag så att hon ska få hjälpa mig med att få till stabiliteten i bäckenet.

Nu ska jag gå upp minst åtta kilo. Bara muskler...

RSS 2.0