Skallig, småfet dvärg med narcissistiska drag bortskänkes

Ja, fodervärdsskap kan också diskuteras. Dvärgen i fråga är inte könsmogen än, lider av kronisk hybris och tar sig för det mesta fram på alla fyra. I soffsituationer drabbas dvärgen oftast av psykotiska episoder där hon tror sig vara stålmannen med tillhörande flygförmåga. Dvärgen lider av allvarliga humörsvängningar och bör därför hanteras varsamt. Dvärgen passar utmärkt som sällskap till nattsuddare då sömn är något som dvärgen finner högst ovidkommande, dag som natt. Dvärgen kan i princip leva uteslutande på smörgåsrån och blåbärspuré vilket gör den mycket billig i drift, dock tillkommer kostnader för hygienartiklar då dvärgen inte är rumsren ännu. Då dvärgen verkar lida lite smått av schizofreni är den mycket oförutsägbar och man bör därför vara stresstålig och van vid snabba förändringar.

Dvärgen kommunicerar genom diverse stön och vokalutstötande, en viss utveckling på detta plan förväntas dock. Dvärgen har varit känd för att örfila människor när hon vill ha omedelbar uppmärksamhet och råkar befinna sig inom ca. 25 cm avstånd. För att undvika våldsamma sammandrabbningar bör man därför alltid hålla dvärgen på armlängds avstånd. Det finns vissa misstankar om att dvärgen är halvskata då den är besatt av glänsande saker. Misstanke om korsning med bergsget finns även då dvärgen äter allt och dessutom tappert försöker bestiga berg den inte klarar av.

Dvärgen hämtas i Luleå, pris kan diskuteras. Accepterar även byteshandel, t ex en loftsäng.Narcisistisk dvärg.

Nåja

Jag borde blogga, jag vet att jag är en skam för landets alla svensklärare men jag ids inte. Jag skjuter mig hellre i huvudet än att börja skriva vad vi ätit till middag och vilka kläder ungarna har på sig idag. Jag dömer inte andra som gör det, men jag borde veta bättre! Jag som förr i tiden knappt la ner pennan för att gå på toa, som skrev dygnet runt om allt mellan himmel och jord. Jag som har en närapå fem år lång akademisk utbildning som i princip BARA handlar om språk....

Ni vill kanske läsa om vad vi gjort under dagen och huruvida vi har haft trevligt, men jag vill inte skriva om sånt. Jag vill skriva om intressanta saker, diskutera musik, bli nostalgisk eller prata oavbrutet i två timmar om bildspråket i "Ichi the Killer", men nej. Inspirationen infinner sig inte efter tio timmars nattarbete följt av endast tre timmars sömn.

Jag har funderat ut ytterligare en briljant affärsidé som det naturligtvis inte kommer bli nåt av. Det är alldeles för nischat och jag har alldeles för lite tid. Men det är en jävligt bra idé, sjuk och vriden precis som vanligt. Så klart stod En Fisk för inspirationen, den enda människa i världen som är precis lika sjuk och vriden som jag är. Jag har massor av saker jag skulle kunna tänka mig skriva om, men jag skriver inte förrän jag vet att det blir bra.

RSS 2.0